Generic filters
Exact matches only

Jim Schot

Vestigingsmanager - PontMeyer Heemstede

Quote

“Als vestigingsmanager ben ik continu bezig met het commerciële spel om klanten te vinden, te boeien en te binden aan PontMeyer.”

Wat maakt werken bij PontMeyer zo leuk?

De ruimte en vrijheid om te ondernemen en resultaat te behalen. Als vestigingsmanager ben ik continu bezig met het commerciële spel om klanten te vinden, te boeien en te binden aan PontMeyer. Elke dag is er weer de mogelijkheid om het beter te doen. Zo optimaliseer ik processen om klanten de beste ervaring te geven en coach en motiveer ik de collega’s.

Hoe is het contact met je collega's?

Heel fijn. Binnen de vestiging vormen we een hechte club. Ook met andere afdelingen is er dagelijks contact, wat prettig verloopt. Iedereen in de organisatie is benaderbaar voor een vraag of small talk. Je merkt echt dat er een opendeurbeleid is.

Hoe ontwikkel jij jezelf binnen PontMeyer?

Ik werk nu ruim een half jaar bij PontMeyer. Dit is echt voorbij gevlogen! In mijn huidige rol ben ik mezelf zoveel mogelijk aan het ontwikkelen. Hierin krijg ik ondersteuning op diverse manieren: coaching vanuit mijn directe leidinggevende, overleg met collega vestigingsmanagers, e-learnings en opleidingen.

Bovendien leer ik veel on-the-job. Ik word betrokken bij diverse projecten: van een verbouwing tot het vormgeven van een onboarding app. Er is altijd wat te doen en je kunt blijven groeien.

Lees meer verhalen of solliciteer!