Generic filters
Exact matches only
Veelgestelde vragen
 • Wanneer krijg ik een reactie op mijn sollicitatie?
  Het beoordelen van je sollicitatie trachten wij binnen maximaal drie werkdagen te hebben afgerond. Vaak gaat dit nog sneller.
 • Mijn vraag staat niet in de lijst. Wat kan ik doen?
  Heb je een vraag over werken bij PontMeyer? Je kunt deze stellen via sollicteren@pontmeyer.nl.
 • Kan ik een open sollicitatie sturen?
  Zie je nu geen interessante vacature? Er komen regelmatig nieuwe, leuke vacatures beschikbaar via onze site. Blijf hiervan als eerste op de hoogte door onze Job alert in te stellen. Je ontvangt dan automatisch een melding wanneer wij een nieuwe vacature hebben geplaatst die past bij de door jou aangegeven criteria.
 • Met wie kan ik contact opnemen over een vacature?
  Wij doen onze best om onze vacatureteksten zo compleet en correct mogelijk op te stellen. Met informatie over onze organisatie, het specifieke bedrijfsonderdeel, de functie, onze verwachtingen en de benodigde kwaliteiten. Toch kan het zijn dat jouw vragen hierdoor niet allemaal zijn beantwoord. Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Vind je het dus fijner om eerst telefonisch contact te hebben met onze recruiter? Bij iedere vacature staan de contact gegevens en kun je rechtstreeks per mail of telefoon contact met ons opnemen. Voel je niet bezwaard, wij vinden het leuk om je te spreken en kijken uit naar ons eerste contact.
 • Hoe weet ik of ik nog kan reageren op een vacature?
  Staat de vacature nog op onze site? Dan kun je nog reageren.