Generic filters
Exact matches only

Sollicitatieprocedure

Hoe kan ik solliciteren?

Je hebt een uitdagende en aansprekende vacature bij ons, of één van onze bedrijven, gezien en je besluit te solliciteren.

Je sollicitatie ontvangen wij graag via onze website. Een bijgewerkt cv en het liefst een persoonlijke motivatie ontvangen wij graag bij je sollicitatie.

Vind je het fijner om eerst telefonisch contact te hebben met onze recruiter? Bij iedere vacature vind je de contact gegevens en kun je rechtstreeks per mail of telefoon contact met ons opnemen.

Voel je niet bezwaard, wij vinden het leuk om je te spreken en kijken uit naar ons eerste contact.

Wij gaan altijd uit van gelijkwaardigheid. Jij zoekt een goede nieuwe functie, wij een goede nieuwe collega. Het moet voor ons beiden een mooie stap zijn.

Ga jij met ons in gesprek? Wij willen je graag leren kennen!

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?

Als je solliciteert dan willen we best wel wat informatie van je ontvangen. Persoonlijke gegevens, opleidingen, werkervaring, etc. Wellicht ben je nieuwsgierig naar de bescherming van jouw gegevens. Lees hier meer over op onze privacy pagina.

Binnen onze organisatie zullen we jouw gegevens delen met de recruiter, de manager van de afdeling of vestiging en de HR adviseur. Bij aanname wordt er een arbeidsovereenkomst opgesteld door onze HR back office. Alle medewerkers gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Wij bewaren je gegevens een beperkte periode en gebruiken deze alleen voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

We zullen nimmer jouw informatie verstrekken aan derden en/of ongevraagd contact opnemen met je huidige werkgever.

Hoe ziet de procedure eruit?

Je hebt gesolliciteerd met cv en motivatie. Dank je wel!

De recruiter die de vacature beheert, leest je cv en motivatie en besluit dan je sollicitatie, wel of niet, aan de manager en onze HR adviseur voor te leggen.

Net zoals jij vragen kunt hebben en contact met ons kan opnemen, kan het ook zo zijn dat onze recruiter jou graag even telefonisch spreekt alvorens je voor te stellen bij de manager.

Het beoordelen van je sollicitatie trachten wij binnen maximaal vier werkdagen te hebben afgerond. Vaak gaat dit nog sneller.

Indien de manager en de HR adviseur enthousiast zijn, zal er een afspraak voor een sollicitatiegesprek met je worden ingepland. Als dit gesprek voor ons beiden positief verloopt, volgt er een tweede gesprek.

Voor sommige functies kan één gesprek voldoende zijn terwijl we soms ook drie gesprekken voeren alvorens we elkaar de hand schudden.

Zijn we voornemens om met elkaar in zee te gaan dan ontvang je schriftelijk een arbeidsovereenkomst met diverse toebehoren. Na het ontvangst van de getekende arbeidsovereenkomst ben jij onze nieuwe collega. Leuk!

 

Hoe kan ik me voorbereiden?

Als we met elkaar in gesprek gaan dan mogen we van elkaar verwachten dat we ingelezen zijn en voorbereidingen hebben getroffen.

Wij vinden het fijn dat je onze sites hebt bezocht, enigszins onze organisatie kent en, als je niet uit onze branche komt, één of meerdere bedrijven/vestigingen hebt bezocht.

Op deze manier kunnen we inhoudelijk een goed gesprek met elkaar voeren. Heb je tips ter verbetering naar aanleiding van je voorbereiding? We horen het graag.

Handig: Schrijf je vragen die je hebt vooraf op zodat we je volledig kunnen informeren in het gesprek.

Hoe ziet het sollicitatiegesprek eruit?

Voor veel mensen altijd wel spannend; het sollicitatiegesprek. Wij gaan ook altijd met een gezonde nieuwsgierigheid het gesprek met je aan.

Jij wordt waarschijnlijk onze nieuwe collega. We willen je echt leren kennen en stellen ons ook open naar jou op.

Hoe graag we ook willen; maar wij stellen ook wel ‘standaardvragen’, lopen vaak ook even door je cv en willen praten over ambities, je dromen en passies.

Daarin onderscheiden we ons niet. Ons onderscheid zit hem in de rest van het gesprek, we willen je echt leren kennen. Maken je hopelijk wel enthousiast over onze organisatie, maar verkopen je de functie niet.

Laat jezelf zien, we zijn nieuwsgierig naar je en wij laten onszelf ook graag aan jou zien. Op deze wijze kunnen we beiden een weloverwogen beslissing nemen.

Gaan we samen een langdurige (werk) relatie aan?