Generic filters
Exact matches only

Kijk achter de schermen

 

Liesbeth bouwt aan haar carrière bij PontMeyer

Liesbeth werkt op de binnendienst in PontMeyer Oudkarspel. Enthousiast staat ze onze klanten o.a. telefonisch te woord en geeft ze zo goed mogelijk invulling aan hun wensen. Ook het spotten van commerciële kansen en vraag creëren bij (potentiële) klanten behoort tot haar werkzaamheden. Benieuwd naar wat haar werk zo leuk maakt? Liesbeth vertelt het je in onderstaand filmpje.

Alex bouwt aan z’n carrière bij PontMeyer

Alex werkt in het afhaalcentrum van PontMeyer Hilversum. Samen met zijn collega’s is hij het visitekaartje van de vestiging en het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Bekijk dan snel het filmpje!

Emin bouwt aan z’n carrière bij PontMeyer

Emin is altijd actief in de weer om kwalitatieve deals te sluiten met klanten. Door de juiste vragen te stellen komt hij erachter waar klanten behoefte aan hebben en daar speelt hij op in met onze producten en diensten. Emin neemt je in onderstaand filmpje mee naar de klant en vertelt waarom hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat.

Pim bouwt aan z’n carrière bij PontMeyer

Pim is vestigingsmanager van PontMeyer Den Haag. Hij is op-en-top klantenman, ondernemend en verbinder in één. Iedere klant in zijn vestiging kent hij persoonlijk. Ook begeleidt, motiveert en stimuleert hij zijn medewerkers. Benieuwd naar zijn dag? Bekijk dan het filmpje.

Benieuwd naar meer verhalen van onze medewerkers? Je leest ze HIER .

Bouw ook aan je carrière bij PontMeyer!

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures en/of maak een job alert aan. Wij willen je graag leren kennen!

Bekijk vacatures Maak een Job alert aan