Generic filters
Exact matches only

Coen Stegeman

Binnendienst Medewerker - PontMeyer Den Haag

Hoe ben je bij PontMeyer terecht gekomen?

Na een aantal jaren in een andere branche te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ik stage liep, kocht ik hout in voor mijn stageopdracht. Dit was mijn eerste contact met PontMeyer. Indertijd is dit me zo goed bevallen, dat ik besloot te solliciteren bij PontMeyer in Den Haag. Inmiddels werk ik er ruim een jaar.

Kan je jouw functie kort omschrijven?

Als Binnendienst Medewerker ben ik dagelijks bezig met het afhandelen van offertes, verwerken van orders en pleeg ik heel wat belletjes. Ook help ik klanten aan de balie als het erg druk is. In Den Haag is het soms erg hectisch, maar dat heeft zeker z’n charme. Door goed samen te werken, is én blijft het contact met collega’s erg fijn.

Hoe ontwikkel jij jezelf bij PontMeyer?

Door informatie te vergaren voor aanvragen waar ik nog geen kennis van heb, blijf ik mijn vakkennis telkens uitbreiden. Ook de product e-learnings helpen me hierbij.

Op den duur wil ik accountmanager worden. De verkoopgesprekken vind ik namelijk het leukste: de klant voorzien van de juiste informatie en producten. Zeker als het eindigt met een mooie deal waar beide partijen een goed gevoel aan over houden.

Lees meer verhalen of solliciteer!