Generic filters
Exact matches only

Eelco Mennes

Medewerker Afhaalcentrum - PontMeyer Oudkarspel

Quote

“De uitdaging als Medewerker Afhaalcentrum is het samenspel van diverse taken. Alle werkzaamheden bij elkaar zorgen voor een gezellige drukte.”

Kan je jouw functie kort omschrijven?

Als Medewerker Afhaalcentrum sta ik in onze grootste bouwwinkel, te vinden in Oudkarspel. De uitdaging binnen de bouwwinkel is het samenspel van diverse taken. Helpen en adviseren van klanten, ondersteunen van de binnendienst en de winkel op een zo hoog mogelijk commercieel niveau houden. Dit laatste betekent de winkel netjes houden en de voorraad aanvullen en controleren. Ook het rouleren en opzetten van (lokale) acties zorgt voor veel afwisseling in het werk. Alle werkzaamheden bij elkaar zorgen voor een gezellige drukte.

Wat maakt werken bij PontMeyer zo leuk?

De meeste klanten krijg je bijna dagelijks over de vloer, wat de omgang met elkaar gemoedelijk maakt. Je weet wat er speelt en wat er leeft bij de klant. De leukste momenten vind ik dan ook als de klant na een project bij je terugkomt met foto’s, video’s en een enorme glimlach op zijn gezicht. Dit geeft veel voldoening, omdat je door jouw advies en hulp hebt bijgedragen aan een fantastisch eindresultaat.

Hoe ontwikkel jij jezelf binnen PontMeyer?

Door het volgen van diverse e-learnings en (praktijk) trainingen in willekeurige vakgebieden, kan je jezelf al op korte termijn ontwikkelen. Ook door het kenbaar maken van je ambities, zal er worden gekeken naar een passend ontwikkelingstraject. Doordat we een grote organisatie zijn, zijn er veel (door)groei mogelijkheden.

Lees meer verhalen of solliciteer!