Generic filters
Exact matches only

Barry Maarschalk

Accountmanager- PontMeyer Heemstede

Quote

“PontMeyer is een uitdagende organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling niet in de weg wordt gestaan.”

Hoe ben je bij PontMeyer terecht gekomen?

Ik werkte in de bouw als timmerman en kwam daardoor veel bij bouwmaterialen handelaren. Mijn toenmalige werkgever kocht de bouwmaterialen bij onder andere PontMeyer in Beverwijk. De mensen in de vestiging waren vriendelijk, het overdekt laden in de drive-in vestiging was ideaal, en de materialen waren altijd van hoge kwaliteit. Ik voelde mij al snel thuis en besloot daarom te solliciteren bij PontMeyer.

In 2007 ben ik begonnen bij PontMeyer Beverwijk, dit is alweer 12 jaar geleden. Eind 2016 besloot ik iets anders te gaan doen, na een periode van iets meer dan een jaar ben ik weer teruggekomen bij PontMeyer, altijd fijn om weer thuis te komen.

Wat zijn in het kort je werkzaamheden?

Als accountmanager ben je de verbindende factor tussen de organisatie en de klant. Met je persoonlijke aanpak en services maak je het verschil tussen PontMeyer en de concurrenten. Samen met onze leveranciers en het team op de vestiging draag je bij aan het geheel, je probeert de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en te helpen bij de bouw, verbouw en renovatieprojecten in- en rondom de regio.

Wat vind je het belangrijkste in je werk?

PontMeyer is een uitdagende organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling niet in de weg wordt gestaan, deze persoonlijke ontwikkeling wordt juist ontplooid. Daarnaast is PontMeyer een organisatie waarbij verschillende leeftijdscategorieën naadloos en harmonieus met elkaar samenwerken, jong en oud, ieder is een onderdeel van het succesvolle team!

Lees meer verhalen of solliciteer!